Wie ben ik?

 


 

Mijn naam is Jacqueline en ik ben geboren en getogen in Nijverdal. Na de HBO lerarenopleiding Engels ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als lerares op een havo/vwo school. In 2007 heb ik echter een hele ommezwaai gemaakt door mijn eigen hondenuitlaatservice te starten in Nijverdal en Hellendoorn. Dit was vanaf het begin een groot succes. In de jaren daarna groeide de hondenuitlaatservice uit tot een professioneel, betrouwbaar bedrijf, ik kreeg een keurmerk, volgde cursussen en vele klanten vonden hun weg naar Happy Paws. Tot op de dag van vandaag ben ik heel erg dankbaar voor het vertrouwen wat ik telkens weer heb mogen ontvangen. Het allerliefst ben ik bij dieren in de buurt. Ik verzorg daarom ook graag dieren bij mensen thuis wanneer zij op vakantie zijn. Katten, konijnen, maar ook ezeltjes, varkentjes en andere dieren verzorg ik regelmatig met veel plezier. Meer hierover op de pagina “verzorging katten en andere kleinhuisdieren”. Zelf heb ik ook thuis altijd dieren om mij heen, altijd uit een asiel en vaak oud of met een bepaalde zorgvraag. Hieronder een foto van mij met 4 van onze rescues. Helaas leven ze alle 4 niet meer maar ze hebben wel uiteindelijk toch liefde en zorg mogen ervaren op deze wereld, en ik ben blij dat ik ze dat mocht geven. 

 

I