Verzorging katten en andere kleinhuisdieren

 


Wat houdt het in?

Wanneer u op vakantie gaat, of om een andere reden niet voor uw dier kunt zorgen, dan kan uw dier door mij in de eigen vertrouwde omgeving worden verzorgd. Dit betekent minder stress voor uw dier. U hoeft het dier niet ergens anders onder te brengen. Ik zorg ervoor dat het onderkomen schoon is en dat uw dier zijn/haar voer krijgt en water. Ook zal uw dier worden voorzien van verdere verzorging en eventuele medicatie en niet te vergeten de nodige aandacht. Vooraf kom ik eerst een keer langs bij u thuis om te kijken wat uw wensen zijn. Uiteraard heb ik uw huissleutel nodig voor deze service. Hiervoor vullen we een sleutelcontract in.

Al 16 jaar lang verzorg ik met grote regelmaat verschillende dieren bij mensen thuis wanneer zij een dagje uit gaan, een weekendje weg of op vakantie gaan. Katten, konijnen, kippen, ganzen, alle dieren die bij of in huis wonen komen voor deze zorg in aanmerking, uitgezonderd honden Ik kan ook uw kliko aan de weg zetten en uiteraard leg ik de post weg en kan ik uw plantjes water geven. Al vele mensen gingen u voor met deze service en wat ik het meeste hoor is dat het zo prettig is dat de dieren niet hoeven te verplaatsen tijdens de afwezigheid van de baas.

Wat zijn de kosten

De thuisdierenservice kost 10 euro per keer, (wilt u 2x verzorging op een dag voor uw dier dan is het tarief dus 20 euro) en is alleen mogelijk in Nijverdal en Hellendoorn. Voor meer informatie mail of bel gerust. Bij contact vindt u de gegevens van Happy Paws.

 Er is geen huisdierverzorging in 2024 mogelijk op :

  • maandag 29 april
  • maandag 6 mei t/m zondag 12 mei
  • maandag 22 juli t/m zondag 18 augustus
  • maandag 23 dec ’24 t/m zondag 5 januari ’25

 

 

Kernwoorden:

kattenoppas, nijverdal, hellendoorn, kat, poes, aan huis, verzorging,