Hondenuitlaatservice

 


Voor wie

Er zijn veel verschillende redenen waarom honden meegaan met Happy Paws. Meestal is dat omdat hun baasje werkt, maar ook mensen die fysiek niet in staat zijn om hun hond een lange wandeling te geven nemen vaak contact op. Daarnaast zijn er een aantal honden bij Happy Paws die meegaan omdat ze het gewoon gewéldig vinden en hun baasjes merken dat ze beter in hun vel zitten door het contact met soortgenoten. Het is een voorwaarde dat honden die meegaan sociaal zijn naar andere honden. Wat voor reden u ook heeft om Happy Paws in te schakelen, uw hond zal met zorg en veel plezier uitgelaten worden. Om de rust in de groep te bewaren, kunnen er alleen honden mee die minimaal 1x per week meegaan. 

Werkwijze

Als u besluit om uw hond mee te laten gaan met Happy Paws, zal ik eerst bij u thuis komen om kennis te maken. Dat is wel zo fijn. Voor ons, maar zeker ook voor uw hond. Ik vind een klik van beide kanten erg belangrijk. In dit kennismakingsgesprek kunt u uw wensen kenbaar maken en zullen we het hebben over zijn/haar gezondheid, karaktereigenschappen en andere dingen die belangrijk zijn voor mij om te weten. Verder worden de overeenkomst, het sleutelcontract en de algemene voorwaarden doorgesproken. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Misschien vind uw hond het leuk om alvast een kijkje en een snufje te nemen in de hondenbus.

En dan…. de eerste keer. De meeste honden vinden het wel een beetje spannend om de bus in te gaan de eerste keer, maar zodra ze dan aankomen op het speelveld kijken ze hun ogen uit. Soortgenoten om mee te ravotten, nieuwe geurtjes, zwembadjes, struinen of rennen in het bos,….wat wil een hond nog meer?

 

Dagen en tijden van uitlaten

De hondenvrienden van Happy Paws zullen opgehaald worden vanaf 10.00. Tussen 11.00 en 12.30 zullen we op het speelveld verblijven. Daarna zal uw hond weer thuisgebracht worden met de hondenbus. Er kan iets afgeweken worden van de tijden uiteraard in verband met verkeer op de weg of weersomstandigheden. Uw hond kan vies en/of nat thuiskomen. Ik heb zelf handdoeken in de bus en zal uw hond proberen zo fatsoenlijk mogelijk thuis te brengen. Als u thuis nog een handdoek klaarlegt zorg ik ervoor dat hij zo droog mogelijk wordt thuisgebracht.

 

 De hondenbus

De viervoeters van Happy Paws gaan vanaf huis mee met de speciaal aangepaste hondenbus. Er zijn aparte stevige kennels ingebouwd zodat uw hond veilig vervoerd wordt. Er liggen anti-slip matten op de vloer, er is een brandblusser aanwezig, een branddeken, een EHBO doos en de bus is voorzien van elektrische dakventilatie en airco die ervoor zorgt dat er voldoende lucht circuleert in de bus. Zodra de klanten van Happy Paws de bus zien, staan ze al kwispelend bij de deur want bus betekent leuk uitje!